Naš kulinarski tim predvodi izvršni kuvar Dragan Karađinović, koji donosi jedinstvenu perspektivu svakom jelu koje kreira.
Njegovo dugogodišnje međunarodno iskustvo, koje spaja različite kuhinje sa tradicionalnim srpskim kulinarstvom, čini Dragana zaista jedinstvenim na tržištu. Njegov pristup—obeležen poštovanjem prema lokalnim sastojcima i kreativnošću u pripremi—usavršen je kroz godine rada u nekim od najprestižnijih evropskih i svetskih restorana, ostavljajući prepoznatljiv pečat u našoj gastronomiji. Draganova posvećenost besprekorno spaja ukuse srpske, francuske, italijanske i mediteranske kuhinje, uspostavljajući savršen balans između tradicije i inovacije, jednostavnosti i kompleksnosti.
Zoran Stojanović - Food and Beverage Director
Čim uđete u prostor, očaravajući bar odmah privlači vašu pažnju, podsećajući na najbolje američke braserije, dok celokupna atmosfera odiše šarmom čuvenih bečkih i pariskih kafea. Ako želite da se opustite nakon večere, naš prostrani koktel bar je idealno mesto za kasnovečernji užitak.
Banket sala ima kapacitet do 25 mesta, sa kompletnom opremom za organizovanje svih vrsta poslovnih ručkova, sastanaka, konferencija, seminara, radionica i tim bildinga. Efikasnost rada u sali podignuta je na najviši nivo. Prostor je opremljen najsavremenijom opremom, koja predstavlja jedan od glavnih uslova za kvalitetno poslovanje.
Sala za proslave ima kapacitet do 150 mesta. Luksuzni ambijent sa kombinacijom modernih i retro elemenata učiniće vaše proslave nezaboravnim. Namenjena je za sve vrste proslava, poput korporativnih događaja, promocija, seminara i ceremonija.